Cinderella Story
Le' Princessaa
have a blast !


i'm Mummy's little Snow White since 26th April 1995 and forever Daddy's little Cinderella ♥






Get a Glitter Calendar Click Here


Keep Calm and LILI






Older Posts | Newer Posts




Tagboard
Footprints here!

Just let me know your PRESENCE . so that i can VISIT yours ! NO harshword is ALLOWED Cheerioo



History
past stories . . . .


the one and only
my bornday 26 april :)


Advertisement
click below ▽ gracias !





backlink


FruitHearts
them them . i ♥ them












♔ sahabat selamanya ♔

heyy , readers :) hari nie cerita tentang sahabat . dah lebih kurang 17 tahun , dengan izin Allah S.W.T , aku diberi peluang untuk bernafas di bumi-Nya . and selama 17 tahun jugak aku terpaksa and belajar face dgn macam-macam kerenah insan yang bergelar kawan and sahabat . since aku pandai merangkak and berjalan , kawan aku merupakan kawan yang diajak for teman aku so that aku tak lah sunyi and bosan . bila dah naik standart one , kawan aku merupakan antara insan yang teman aku main tetiap petang . masuk form one , aku semakin mengenal perangai manusia yang bermacam-macam . and masa nie sikit-sikit aku dapat bezakan antara kawan and sahabat . now , aku dah 17 tahun . and aku dah takk lagi rapat dengan kawan aku . sekarang aku dah ada 6 insan istimewa yang dipanggil sahabat . dengan dorang , aku share segala . start dari kisah aku time kecik , kisah aku kenal dengan macam-macam boys , kisah aku couple , kisah family , kisah aku meet special charming , kisah haters , likes and dislikes , semua lah . aku share dengan dorang sampai dah taktahu apa nak secretkan . mana tak nya , ada satu cerita , surely kena roger-roger sama dorang . if sorang jea taktahu , kecohh habiss . haha . happening sangat life aku spend time dengan dorang . yelahh , bila dah jumpa rasa macam tak nak berpisah kod .

                7stArz - yess , itu kami . macam mana rapat ? entahh , maybe secara takk sengaja . time form 4 kitorang dapat masuk class yang sama , 4 sc 1 . maybe sebab tak rapat dengan orang lain , kitorang jadi kawan. sebenarnya , since lower form lagi kitorang nie best students . kira macam scorer-scorer yang menaikkan nama sekolah jugak lah . tapi time form 3 , taklah rapat sangat even satu class . tapi itulah , takdir tuhan tak siapa tahu . satu utara , satu barat punn , if tuhan nak temukan surely berjumpa . mungkin dalam proses mendewasakan diri , Allah S.W.T dah temukan aku dengan 6 orang teman . and dengan dorang nie jugak lah , semangat nak belajar aku tu datang . kitorang sama-sama berlumba kejar kejayaan . yeahh , memang memuaskan hati . even result kitorang tak lah terlalu gempak , tapi sedikit sebanyak ada jugak yang membanggakan .

                apa yang buwad kitorang selesa bersama ? kitorang like and dislike benda yang sama . kitorang suka bersaing antara satu sama lain . and bila free time , kitorang buwad benda yang sama - HANGING OUT ! tapi , bumi yang mana tak ditimpa hujan kann ? kengkadang ada jugak faham yang terselisih . but then , kitorang try cari the best way untuk selesaikan .

                here MY LOVE ONEs ,


< Nor Shazlin Mohd Zaki >


 < Wan Nur Aina Najiha Wan Muhamad Danin >


 < Nazifa Auni Mohd Zulkifli >


 < Siti Nur Aqilah Abu Bakar >


 < Aimi Athirah Mazlan >


 < Ummi Hani Nasaruddin >

here our signature . it's copyright protected :)




Post a Comment