Cinderella Story
Le' Princessaa
have a blast !


i'm Mummy's little Snow White since 26th April 1995 and forever Daddy's little Cinderella ♥






Get a Glitter Calendar Click Here


Keep Calm and LILI






Older Posts | Newer Posts




Tagboard
Footprints here!

Just let me know your PRESENCE . so that i can VISIT yours ! NO harshword is ALLOWED Cheerioo



History
past stories . . . .


♔ sahabat selamanya ♔
the one and only
my bornday 26 april :)


Advertisement
click below ▽ gracias !





backlink


FruitHearts
them them . i ♥ them












Radio Rebel ᵔᴥᵔ



having a short break (7.30 - 9.15 , 17 jun 2012 , Disney Channel ) with Radi Rebel starring by Debby Ryan

yes , cerita nie jadi inspirasi . Tara and Lili Suraya - some similarities with some differences . yeahh , apa yang buwad kitorang sama is firstly kitorang takut bertentang mata dengan orang lain . seriously itu aku . totally gabra bila rasa ada mata yang keep on starring . why ? pandangan mata mempunyai 1001 maksud . kadang-kadang , pandangan mata tu satu warning dari haters untuk menjatuhkan kita . sometimes , itu satu singnal dari crush supaya ada pertemuan yang seterusnya . and pandangan tu boleh jadi satu 'hi' dari newbie dalam hidup kita . secondly , meluahkan perasaan - cara terbaik untuk membela diri . ya, aku suka buwad macam nie . tapi cara Tara meluahkan perasaan ialah melalui rancangan radionya , but on the other hand aku meluahkan perasaan just to the one and only my soulmate - Lollychoco , my Little Diary . kitorang berbeza kan ? and radio rebel juga berani backup dirinya even dia takut , gementar , nervous , cuak segala . tapi aku , belum pernah cuba :) other difference is Tara menjadi terlalu malu bila depan orang ramai and terlalu berani ketika berada di dalam identiti radio rebel . tapi aku , tak terlalu blushing tetapi juga tak terlalu berani .
               
Best Friends Forevers - tiada rahsia antara mereka . macam Tara and her bff (aku lupa nama --') Tara eager nak bagitahu tentang ID nya sebagai radio rebel . clear , antara bff takde secret yang nak disorokkan . and Bff - penyimpan rahsia terbaik . kepercayaan itu penting . percayalah , bestie takkan bocorkan every single secret bestie nya and dia akan jaga secret tu macam secret dia sendiri . bff juga besar peranan untuk jadi tempat luahan ketakutan . bila nervous , satu benda yang kita nak ialah support dari orang terdekat - Bff . jadi , itu yang bff Tara buwad . keep on supporting Tara bila Tara nervous facing with Gavin .
               
lagi . . radio rebel dengan heartbeat nya - sama suka tapi sama pendam . kadang-kadang memang nampak gulanya in relay yang macam nie kann ? tapi risikonya tinggi . dalam masa pendam , maybe si lelaki bertemu dengan crush dia . and kita , heart breaking </3 tapi sebenarnya macam mana  banyak punn halangan in satu-satu relay , si lelaki akan tetap setia if dia sememangnya charming untuk kira . just imagine part Tara and Gavin tahu yang dorang suka sama suka , part Gavin nyanyi lagu kat Morp Night and specially dedicated to Tara , awesome right ? it shows , Gavin bukan jenis lelaki yang terburu-buru , tak menggelabah and pemendam perasaan yang terbaik . nampak jelas kann yang Gavin bersungguh-sungguh nak dapatkan Tara . and the last part Gavin kiss pipi Tara kat Morp Night , buwad aku cair macam ice cream even bukan aku yang kena kiss punn >.< *blushing*
       
 in a nut shell , semua nie just cerita . maybe takkan sama dengan reality. yes , maybe ada yang bertuah . itulah , tuah manusia berbeza-beza and tak siapa tahu . hanya Allah S.W.T tahu our fates and destiny . He had choose the rightest fates in guarding us to our best destiny :)

Post a Comment