Cinderella Story
Le' Princessaa
have a blast !


i'm Mummy's little Snow White since 26th April 1995 and forever Daddy's little Cinderella ♥






Get a Glitter Calendar Click Here


Keep Calm and LILI






Older Posts | Newer Posts




Tagboard
Footprints here!

Just let me know your PRESENCE . so that i can VISIT yours ! NO harshword is ALLOWED Cheerioo



History
past stories . . . .


my bornday 26 april :)


Advertisement
click below ▽ gracias !





backlink


FruitHearts
them them . i ♥ them












the one and only
tadi aku dapat sense nak clear inbox facebook . yelahh , dah macam hapee jea inbox tu aku tgk . then tetiba mata aku stuck dekat satu message nie . tuan facebook tu dah deact acc dia tapi message dia aku takk delete . yess , maybe ada hikmah jugakk aku takk delete kann ? bila rindu , bolehh baca balik . i miss the moment when we first met dalam facebook 10 november 2011 . masa tu hari before aku pergi KL , attend wedding cousin . kalau lah masa tu aku tahu yang dia pencuri hati aku , memang aku dah pergi jumpa . tapi yelahh , kita taktahu future kann . sekarang dia charming dalam hati aku . the one and only . dia bukan boyf aku , tapi dia sesuatu dalam hati aku :')

Post a Comment